TALLER
"COCIÑA CON ALGAS"
Variedades de algas
Aplicacións con algas
Nove recetas de distintas algas
Variedades de algas
Aplicacións con algas
Nove recetas de distintas algas
Sábado
17 de novembro
10:00 a 14:00h
10:00 a 14:00h
Data Límite de inscripción: xoves 15 de novembro
IMPARTE:
Maria
Crespo Nañez,
traballadora do sector da alimentación ecolóxica, aportará o seu
saber en cociña enerxética e macrobiótica.Isabel
Campos Fernández,
mestra e axudante na cociña de María.
PREZO
50€
BIBLIOGRAFIA
Bradford,Montse "Algas: las verduras del mar";
Ed Oceano Ambar, 2011; PVP 23,90€
Por sus cualidades y sus amplias propiedades terapéuticas, las algas
son un alimento fundamental en la alimentación. Además de
sus beneficios para la salud, las algas tienen un enorme potencial
culinario para elaborar los platos más exquisitos.