![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTXf2hPF6W95hX4CHL0Jqd6xCQo-S0fJzNN0_NYhBmyLxp62omEqY4x9sqYC_N6dd0UuL1dcA2wKVbRvX4BqlZM28CGvc0VzS1gSZnu-0BLt8U92U8BkbPUohpjMO3kTSEJpTv/s320/IMG-20160201-WA0006.jpg) |
Bretons con patacas brancas e moradas é un prato de alto valorz antioxidante |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhFq65MY2W07GfSNXKsyWHc6uJevuereTfhwN2YZ0U2vnzg_bcrZA064oo3Vm0V1p8dC-lQiHI8pm5C-LmLesEPdS2bNBkUtxXMw5gmcq5AVJ7i0KyoOufBS7vZJcuZXJS8Ha1/s320/20150308_175559.jpg) |
Verter auga ben quente sobre mondas finas de limón, deixar repousar. É unha deliciosa bebida de alto contido en Vitamina C.
|
|
Infusión para os catarros de eficacia probada: saúco, eucalipto, tomillo, orégano e canela.
Peituga de polo pincelada con cúrcuma e aji-aji